Διάμετρος (mm): 360 , Ύψος (mm): 320 , Πάχος (mm): 0,8 , Βάρος (kg): 4.2 , Tap: 1/2” , Στόμιο (mm): 230
***Η τρόμπα αφαίρεσης αέρα δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή
Τα Ανοξείδωτα δοχεία Sansone κατασκευάζονται από inox 18/10 που είναι κατάλληλο για τρόφιμα όπως,λάδι,τουρσί ελιές και γενικά υγρά τρόφιμα, τα δοχεία Sansone κατασκευάζονται στην Ιταλία με τις ανώτερες προδιαγραφές ποιότητας, τα δοχεία inox έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο.
Στην κατηγορία "Sansone Europa" από 2 εως 100 λίτρα και στην κατηγορία των "ανοικτών δοχείων" από 50 λίτρα 75,100,150,200,300,400,500,750, και 1000 λίτρα
Στο κατάστημα θα βρείτε σε αυτόν τον τύπο δοχείου "βαρέλι με βιδωτό καπάκι" διαστάσεις από 10 λίτρα 20,25,30,50,75, και 100L
Για την αφαίρεση αέρα:
Το ‘’SOTTOVUOTO’’ είναι ένα χειροκίνητο σύστημα για την αφαίρεση του αέρα, υπεύθυνου για τις αλλοιώσεις σε υγρά τρόφιμα και ειδικότερα σε κρασί από τα βιδωτά ανοξείδωτα δοχεία SANSONE.
Το ‘’SOTTOVUOTO’’ , επιτρέπει σε κάθε διαρροή του υγρού, την είσοδο του αέρα, και όταν περατωθεί η άντληση, χρησιμευει για την πλήρη αναρρόφηση του αέρα από το δοχείο εχοντας υπό έλεγχο τον μετρητή κενού, που περιλαμβάνεται στο σετ.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
- Ξεβιδώστε την μικρή βαλβίδα που βρίσκεται στο καπάκι του ανοξείδωτου δοχείου SANSONE και βιδώστε την στην αντίστοιχη υποδοχή του πείρου.
- Βιδώστε τον πείρο του κιτ εφοδιασμένο με μανόμετρο και αντλία, επάνω στο καπάκι του δοχείου, στην θέση της μικρής βαλβίδας που ξεβιδώσατε προηγουμένως.
- Μετά απο κάθε διαρροή υγρού, χρησιμοποιήστε την αντλία εκκένωσης μέχρι ότου η βελόνα του μετρητή πίεσης, δεν υποδεικνύει - 0,4 bar.
- Όταν θέλετε να διαρρεύσει το υγρό από το δοχείο σε κατάσταση κενού αέρος, είναι απαραίτητο να ξεβιδώσετε ελαφρώς την μικρή βαλβίδα, που έχετε βιδώσει επί του πείρου, επιτρέποντας έτσι την είσοδο του αέρα, μόλις τελειώσετε, είναι απαραίτητο να βιδωθεί σφιχτά εκ νέου και να ξεκινήσετε την διαδικασία εκκένωσης του αέρα δια μέσου της αντλίας, όπως περιγράφεται παραπάνω.
Πώς να το καθαρίσω?
Λίγα λόγια για το ανοξείδωτο ατσάλι.