Σωλήνες άρδευσης HDPE CEN (6 Ατμ) Φ40 100m

Σωλήνες άρδευσης Eurodrip HDPE CEN (6 Ατμ) Φ40 100m

Το είδαν: 6947Κωδικός Προϊόντος:d01-0106-1901
Διαθεσιμότητα:3 - 6 Εργάσιμες μέρες
56,90€Χωρίς ΦΠΑ: 45,89€
Ποσότητα:Καλάθι

O σωλήνας CEN είναι ελαφρύτερος από τον σωλήνα DIN

Τυφλοί σωλήνες άρδευσης υψηλής πυκνότητας αυτόματου ποτίσματος (PE) της Eurodrip.

Οι τυφλοί σωλήνες αυτόματου ποτίσματος της Eurodrip διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας.Επίσης τον Απρίλιο του 2009, η Eurodrip Α.Β.Ε.Γ.Ε. πιστοποιείται με το πιο σύγχρονο πιστοποιητικό ποιότητας το ISO 9001:2008.

Οι σωλήνες LDPE, HDPE,είναι κατάλληλοι για:

Υπόγεια ή επιφανειακά δίκτυα μεταφοράς και διανομής νερού για άρδευση και συστήματα τοπικής άρδευσης (μικροεκτοξευτήρες, σταλλάκτες).

Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου έχουν :

  • υψηλή αντοχή στην ταχεία διάδοση ρήγματος και την ψαθυρή θραύση, ιδιότητες οι οποίες συντέλεσαν στην ευρεία διάδοσή τους.
  • υψηλό συντελεστή θερμικής διαστολής, 10 έως 20 φορές μεγαλύτερο από εκείνους των χαλύβων. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν κατά την εγκατάσταση των πλαστικών σωλήνων, ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

Η μεγάλη ποικιλία στην χρήση των σωλήνων ΡΕ οφείλεται στον συνδυασμό των ιδιοτήτων που προαναφέρθηκαν με τα πλεονεκτήματά τους έναντι των σωληνώσεων από άλλα υλικά (π.χ. χάλυβας).

Οι σωλήνες για αυτόματό πότισμα της Eurodrip προσφέρουν υψηλότατες αντοχές εφελκυσμού για εφαρμογές υπό υψηλή πίεση.Επίσης διαθέτουν:

  • Υψηλή αντοχή σε διαβρωτικά υγρά.
  • Αντοχή σε ηλιακή ακτινοβολία.
  • Αντοχή σε κρούσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.
  • Με λεία εσωτερική επιφάνεια για ελλάτωση πτώσης πίεσης και απόθεσης στερεών σωματιδίων.

Ο τυφλός σωλήνας παράγεται με υψηλής ποιότητας ρητίνες που χρησιμοποιούνται για σταλακτηφόρους μας . Ως εκ τούτου, είναι σε θέση να λειτουργήσει σωστά κάτω από διάφορες συνθήκες πίεσης μέχρι 6 bar και παρέχει αξιόπιστη απόδοση και στις πιο δύσκολες UV και χημικές συνθήκες.

Σε συνδυασμό με Corona on-line dripper , είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση για οποιαδήποτε εφαρμογή . Από το μεγάλο ανοικτό χώρο έως και εφαρμογές σε θερμοκήπια , κήπους , βεράντες και μπαλκόνια . Ο σωλήνας europipe διατίθεται σε μαύρο , καφέ και λευκό χρώμα και σε μια ευρεία ποικιλία μηκών κουλουρών να ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη.

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: