Όροι Χρήσης

 

DEALERS

Εμπόριο μέσω Διαδικτύου Μονοπρόσωπη ΙΚΕ

ΤΚ 18758  ΕΔΡΑ : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Γραφεία: Γρηγορίου Λαμπράκη 492, ΤΚ 18758

Τηλεφωνικό κέντρο:  210 400 70 70 - 210 401 48 54

FAX: 214 412 17 45

 

 

 

Όροι Χρήσης

1) Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό του αγοραστή.

2) Η παραλαβή του εμπορεύματος πιστοποιεί την αρτιότητά του.

3) Σε περίπτωση υπαναχώρησης όπως αυτό ορίζεται στο σχετικό νομοσχέδιο η εταιρία δεν επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής, τα έξοδα αποστολής υπαναχώρησης επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση όπου έγινε λάθος κατά την διαχείριση της παραγγελίας και αποσταλεί άλλο προϊόν τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία

4) Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία εφόσον έχει διαπιστωθεί αστοχία υλικού, εντός 2 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και ανάλογα την περίπτωση. Ενημερωθείτε για τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994)

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσό που του κατέβαλε ο καταναλωτής εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών.

4) Σε περίπτωση αστοχίας υλικού η εταιρεία δεν επιστρέφει το χρηματικό ποσό που έχει καταβληθεί, αντικαθιστά το προϊόν.

6) Δεν ισχύει ο 4ος κανόνας για συσκευές που εντάσσονται στο πλαίσιο της εγγύησης.

7) Για εμπορεύματα που διέπονται από κανόνες εγγύησης επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο service και αναφέρετε την βλάβη. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών απόρριψη αντικατάστασης από το εξουσιοδοτημένο service. Ενημερώστε την εταιρεία μας μόνο σε περίπτωσή άρνησης αντικατάστασης από το εξουσιοδοτημένο service στο 2104007070.

8) Η Dealers διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

9) Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ επιλεγόμενων προϊόντων που προστέθηκαν στο καλάθι από τον χρήστη και απεστάλησαν.

10) Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την ορθότητα και την ακρίβεια των τεχνικών στοιχείων των εικόνων που παρέχονται από των κατασκευαστή δεν ευθυνόμαστε για λάθη στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

 

Aσφάλεια

 Όλες οι συναλλαγές που αφορούν το καλάθι αγορών του dealers.gr γίνονται στο διαδικτυακό περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς μεταφέρεστε αυτόματα καθώς έχετε δώσει την εντολή πληρωμής με κάρτα. Το κατάστημα διαθέτει κρυπτογράφηση SSL 2048 bit.

 

Πολιτική εχεμύθειας

 Δηλώνουμε ρητά ότι τα προσωπικά και εταιρικά και τα πάσης φύσεως στοιχεία που σχετίζονται με φυσικά ή νομικά πρόσωπα που πραγματοποίησαν εμπορικές συναλλαγές, εντός του ιστότοπου και εκτός ιστότοπου, τηλεφωνικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, καταχωρήθηκαν στα αρχεία του dealers.gr δεν παραχωρούνται και δεν διαμοιράζονται σε τρίτους.

 Τα στοιχεία που προσκομίζετε στην Dealers με οποιονδήποτε τρόπο (μέσω site, τηλεφωνικά ή με παράδοση εγγράφων) γίνεται με την συγκατάθεσή σας και αποδέχεστε ότι είναι εκμεταλλεύσιμα από την Dealers για την επίτευξη εμπορικών στόχων βάσει του ν.2472/97.

 

Διαφάνεια στις τιμές

Αναφέρουμε το συνολικό κόστος του προϊόντος , συμπεριλαμβανομένων του Φ.Π.Α. και κάθε άλλης πρόσθετης δαπάνης καθώς επίσης και όλες τις πρόσθετες επιβαρύνσεις αποστολής και παράδοσης.

 

Ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε για την ενημέρωση των όρων χρήσης!