Τρόποι πληρωμής & Αποστολής

Τρόποι πληρωμής

1) Κατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Δικαιούχος: Dealers Μονοπρώσοπη Ι.Κ.Ε

Πειραιώς: Iban: GR 38 0172 1160 0051 1607 9318 341

 

2) Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα: Πληρώστε άμεσα την παραγγελία σας μέσω της τράπεζας Πειραιώς

3) Αντικαταβολή με προϊόντα που απεστάλησαν με Courier

 

Κόστος & Τρόποι αποστολής

Για προϊόντα με βάρος 6kg ή ογκομετρικό βάρος έως 7kg οι αποστολές πραγματοποιούνται με Courier.

Για προϊόντα με βάρος από 6kg ή ογκομετρικό βάρος από 7kg + οι αποστολές πραγματοποιούνται με πρακτορεία μεταφορικών.

1)  Courier Εντός Αττικής για προϊόντα με βάρος ή ογκομετρικό βάρος μέχρι 2kg κόστος από 4.00€ και για κάθε επιπλέον κιλό +0.60 λεπτά.

     Courier Για χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς 4.00 ευρώ για τα πρώτα 2kg και +0.60 για κάθε επιπλέον κιλό.

     Courier Για δυσπρόσιτους προορισμούς 4.00 για τα πρώτα 2kg και +0.60 για κάθε επιπλέον κιλό.

Συμβουλή! για να ισχύουν οι χρεώσεις Courier πρέπει να επιλέγετε στο πεδίο πληρωμής την επιλογή αντικαταβολή,  σε αντίθετη περίπτωση οι χρώσεις δεν μπορούν να ισχύσουν, για νησιωτικούς χερσαίους και δυσπρόσιτους προορισμούς.

2) Μεταφορική εταιρεία : Στο dealers.gr γνωρίζετε πάντα το μεταφορικό κόστος, με το αυτοματοποιημένο σύστημα μεταφορικών που διαθέτουμε, για προϊόντα μεγαλύτερου όγκου όπως air condition, συλλέκτες, μπόιλερ γεωργικά είδη και γενικά είδη οπού έχουν όγκο όπου δεν ξεπερνά το 1 κυβικό. Το κόστος υπολογίζεται βάσει του τελικού προορισμού, με τον νομό και τον ταχυδρομικό κωδικό που προσθέτετε στο καλάθι αγορών, έτσι είστε πάντα ενήμερος για το τελικό κόστος πριν προχωρήσετε στην πληρωμή, ενδεικτικά το μεταφορικό κόστος ογκωδών εμπορευμάτων ξεκινά από 4.00€ και ανάλογα το είδος.

*  Η παράδοση στα ογκώδη προϊόντα γίνεται  σε ένα από τα συνεργαζόμενα σημεία παράδοσης και επιστροφής της παροχής σας,

Αν επιθυμείτε την μεταφορά στον χώρο σας ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με επιπλέον κόστος μεταφοράς όπου διαμορφώνετε ανάλογα την τοποθεσία και αν για το σημείο που επιλέγετε δεν υπάρχει απευθείας δρομολόγιο , σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερωθείτε πριν από την δρομολόγηση της παραγγελίας για το επιπλέον κόστος, εναλλακτικά μπορείτε να προτείνετε μεταφορική εταιρία της επιλογής σας.

Σε πολύ ογκώδη εμπορεύματα μεγαλύτερου όγκου του 1 κυβικού ή που το σχήμα τους απαιτεί ιδική φόρτωση πχ σωλήνες σε κουλούρα διαμέτρου Φ 110 ή βαριά μηχανήματα, ενημερώνεστε για το κόστος αποστολής τηλεφωνικά.

 

Αγοράστε με ασφάλεια - Δικαίωμα αλλαγής

Νιώστε ασφάλεια κάνοντας τις αγορές σας στο Dealers.gr, σας παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής προϊόντων που αγοράσατε μέσω του e-shop μας εντός 14 ημερών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να είναι στην συσκευασία του (όπως παρελήφθη) και να έχετε την απόδειξη αγοράς.

Οι αλλαγές δεν ισχύουν στην περίπτωση που τα προϊόντα έχουν γίνει παραγγελία ειδικά για εσάς. Το κόστος μεταφοράς σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος βαραίνει τον πελάτη.

 

E-mail επιβεβαίωσης και SMS

Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας, λάβετε e-mail επιβεβαίωσης και SMS

Σε περίπτωση που δεν λάβετε e-mail και SMS ή αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.