Τρόποι πληρωμής & Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ :

1) Κατάθεση ή μεταφορά στον τραπεζικό μας λογαριασμό:

Πειραιώς:  Δικαιούχος: Dealers ΜΟΝΟΠΡΩΣΟΠΗ Ι.Κ.Ε

Iban: GR 38 0172 1160 0051 1607 9318 341


2) Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα: Πληρώστε άμεσα την παραγγελία σας μέσω της τράπεζας Πειραιώς.

    Δυνατότητα 2 άτοκων δόσεων σε όλες τις online αγορές απο 200€ εως 600€

3) Αντικαταβολή με προϊόντα που απεστάλησαν με courier.

 


ΚΟΣΤΟΣ & ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1)  Courier Εντός Αττικής για προϊόντα με βάρος ή ογκομετρικό βάρος μέχρι 2kg κόστος από 2.90€ για κάθε επιπλέον κιλό +0.80 λεπτά.

     Courier Για χερσαίους και νησιώτικους προορισμούς 3,80 ευρώ για τα πρώτα 2 κιλά και +0,80 για κάθε επιπλέον κιλό.

     Courier Για δυσπρόσιτους προορισμούς 6,50 για τα πρώτα 2 κιλά +1,50 για κάθε επιπλέον κιλό.


2) Μεταφορική εταιρεία : Στο dealers.gr γνωρίζετε πάντα το μεταφορικό κόστος, με το αυτοματοποιημένο σύστημα μεταφορικών που διαθέτουμε, για προϊόντα μεγαλύτερου όγκου όπως air condition, συλλέκτες, μπόιλερ γεωργικά είδη και γενικά είδη οπού έχουν όγκο όπου δεν ξεπερνά το 1 κυβικό. Το κόστος υπολογίζεται βάσει του τελικού προορισμού, με τον νομό και τον ταχυδρομικό κωδικό που προσθέτετε στο καλάθι αγορών, έτσι είστε πάντα ενήμερος για το τελικό κόστος πριν προχωρήσετε στην πληρωμή, ενδεικτικά το μεταφορικό κόστος ογκωδών εμπορευμάτων ξεκινά από 2.50€ και ανάλογα το είδος.

* Στα ογκώδη προϊόντα η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομίου ή σε ένα από τα συνεργαζόμενα σημεία παράδοσης και επιστροφής.

Σε πολύ ογκώδη εμπορεύματα μεγαλύτερου όγκου του 1 κυβικού ή που το σχήμα τους απαιτεί ιδική φόρτωση πχ σωλήνες σε κουλούρα διαμέτρου φ 110 ή βαργιά μηχανήματα, ενημερώνεστε για το κόστος αποστολής τηλεφωνικά


Αγοράστε με ασφάλεια - Δικαίωμα αλλαγής

Νιώστε ασφάλεια κάνοντας τις αγορές σας στο Dealers.gr, σας παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής προϊόντων που αγοράσατε μέσω του e-shop μας εντός 14 ημερών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να είναι στην συσκευασία του (όπως παρελήφθη) και να έχετε την απόδειξη αγοράς.

Οι αλλαγές δεν ισχύουν στην περίπτωση που τα προϊόντα έχουν γίνει παραγγελία ειδικά για εσάς. Το κόστος μεταφοράς σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος βαραίνει τον πελάτη.


E-mail επιβεβαίωσης

Εφόσον έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας, θα σας έρθει e-mail επιβεβαίωσης.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε e-mail ή αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

ΣΗΜ. Την παραγγελία σας μπορείτε να μας την δώσετε και τηλεφωνικά στο ☎  210 400 70 70

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας!