Τεχνικες Εργασιες

Αγαπητοί πελάτες το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας θα είναι κλειστό από 1η Ιουνίου έως και 25η Ιουνίου.

 Για επικοινωνία στείλτε μας e-mail στο info@dealers.gr

 

 

Επιστροφή πληρωμής

Αν η πληρωμή έγινε με χρεωστική κάρτα για ποσά έως 399 ευρώ η επιστροφή χρημάτων ολοκληρώνονται μετα την διαθεσιμότητα του ποσού και έως και 4 εργάσιμες το αργότερο με αντιλογισμό χωρίς καμία επιβάρυνση, προϋπόθεση είναι να επιστρέψετε το προϊόν αχρησιμοποίητο στην περίπτωση που το έχετε παραλάβει.

Αν η πληρωμή έγινε με κάρτα Ελληνικής τράπεζας η τράπεζας εξωτερικού και για ποσό από 400 ευρώ  σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με έξοδα 1,2% επί του ποσού για κάρτες Ελληνικής τράπεζαςκαι 2,5% για κάρτες εξωτερικού, η επιστροφή χρημάτων ολοκληρώνεται μετα την διαθεσιμότητα του ποσού και έως και 4 εργάσιμες το αργότερο με τραπεζική μεταφορά. Θα σας ζητήσουμε τον λογαριασμό του καρτούχου. Προϋπόθεση είναι να επιστρέψετε το προϊόν αχρησιμοποίητο στην περίπτωση που το έχετε παραλάβει

Αν το ποσό που καταθέσατε υπερβαίνει τις 2.000 ευρώ και αφορά προϊόν που δεν βρισκόταν σε απόθεμα ή έχετε παραλάβει το προϊόν που παραγγέλθηκε ειδικά για εσάς θα πρέπει να το επιστρέψετε άθικτο στην συσκευασία του, το ποσό θα επιστραφεί  όταν βρεθεί αγοραστής και έως και τις 30 μέρες ως τελική προθεσμία που ορίζει ο νόμος η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να σας ζητήσει παράταση δύο εβδομάδων αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Το ποσό θα κατατεθεί στον λογαριασμό από όπου έγινε η κατάθεση.

Αν είστε ο λήπτης δώρου δεν δικαιούστε αλλαγή ή επιστροφή χρηματικού ποσού, επιστροφή ποσού μπορεί να αιτηθεί ο αγοραστής,  φυσικό ή νομικό πρόσωπο που πραγματοποίησε εμπορικές συναλλαγές με την εταιρία, και εφόσον αυτό εμπίπτει στους ορούς υπαναχώρησης ή σε κάθε άλλη περίπτωση που προβλέπετε στις σχετικές παραγράφους των όρων.