Ανοξείδωτο βαρέλι Europaτων 100 λίτρων με βρύση 1/2''.
Διάμετρος (mm): 460 , Ύψος (mm): 690 , Πάχος (mm): 0,8 , Βάρος (kg): 7.7 , Tap: 1/2” , Στόμιο (mm): 230
Τα Ανοξείδωτα δοχεία sansone κατασκευάζονται από inox 18/10 που είναι κατάλληλο για τρόφιμα όπως,λάδι,τουρσί ελιές και γενικά υγρά τρόφιμα, τα δοχεία Sanson κατασκευάζονται στην Ιταλία με της ανώτερες προδιαγραφές ποιότητας, τα δοχεία inox έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο.
Στην κατηγορία "Sansone Europa" από 2 εως 100 λίτρα και στην κατηγορία των "ανοικτών δοχείων" από 50 λίτρα 75,100,150,200,300,400,500,750, και 1000 λίτρα
Στο κατάστημα θα βρείτε σε αυτόν τον τύπο δοχείου "βαρέλι με βιδωτό καπάκι" διαστάσεις από 10 λίτρα 20,25,30,50,75, και 100L
Πώς να το καθαρίσω?
- Για απλές βρομιές χώματος και λάσπης χρησιμοποιήστε σαπούνι ή ένα απαλό απορρυπαντικό σε χλιαρό ή ζεστό νερό. Για πιο δύσκολους λεκέδες προσθέστε λίγο ξίδι. Η ελαφριά οξύτητα του ξιδιού διαλύει τα λίπη και καθαρίζει την επιφάνεια του ανοξείδωτου.
- Τα δακτυλικά αποτυπώματα μένουν πάνω στο ανοξείδωτο και χαλάνε την εμφάνισή του. Καθαρίστε την εξωτερική επιφάνεια με καθαριστικό για τα τζάμια ή με σόδα (ανθρακικό νάτριο) και νερό, τρίβοντας απαλά με ένα πανί.
Λίγα λόγια για το ανοξείδωτο ατσάλι.
- Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι πολύ σκληρό υλικό που δεν γρατζουνίζεται εύκολα σε σχέση με το αλουμίνιο ή το πλαστικό.
- Δεν οξειδώνεται (εκτός αν εκτεθεί σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας, οξυγόνου και άλλων παραγόντων).
- Δεν επηρεάζεται από όξινα φαγητά και χυμούς φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επομένως, ένα ανοξείδωτο δοχείο είναι πιο υγιεινό από ένα αλουμινίου.